SafeGuard Enterprise Device encryption

Adat elvesztése vagy lopása komoly rizikó
Elveszített vagy ellopott adathordozók tekintélyes anyagi veszteséggel járnak évről évre. Cégek és kormányzatok, akik sok kényes adatot hordoznak notebookon vagy más mobil adathordozón, a leginkább érintettek. Minden szervezetnek szüksége van valamilyen megoldásra ezen probléma kiküszöbölésére.

Device encryption megvédi adatait
SafeGuard Device Encryption megvédi a mobil és asztali eszközöket az illetéktelen hozzáféréstől. A titkosítás teljesen transzparens a felhasználók számára. Ha az eszköz illetéktelen kezekbe kerül az adat olvashatatlan marad még akkor is ha a merevlemezt eltávolítják. A SafeGuard Device Encryption "faltól falig" védelmet nyújt mobil adathordozóknak is mint pl.: pendrive, CD\DVD vagy memória kártya.

Világ első okos eszköz titkosítója
A SafeGuard Device Encryption a világon az egyetlen olyan okos eszköz titkosítója mely lehetővé teszi eszközök szektor és fájl szintű titkosítását egy programon belül. Az okos eszköz titkosítás lehetővé teszi titkosított és titkosítatlan adat egyidejű tárolását bármilyen eszköz is legyen az. Adatcsere így biztonságos és zökkenőmentes az üzletfelek között.

Skálázható nagyvállalati megoldás
A SafeGuard Device Encryption a modulokból felépülő SafeGuard Enterprisenak a szerves része. A SafeGuard Management Center-el együttműködve nyújt kiemelkedő biztonságot és teljesítményt.

 
KARRIER
Új csapattagot keresünk presales és rendszermérnöki feladatok ellátására.

Jelentkezés: allas kukac safesoft.hu
Gemalto kártyaolvasó, kártya és token AKCIÓ

Egyedi árakért regisztráljon most!

» Regisztráció emailben
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.