Cégünk azzal a céllal alakult, hogy biztonsági szoftver és hardver megoldásokat kínáljon. Üzleti politikánk kizárja a végfelhasználók felé történő értékesítésből származó esetleges félreértéseket, mivel ügyfeleink viszonteladók és rendszerintegrátorok közül kerülnek ki.

Termékpalettánkkal igyekszünk a minőség mellett a lehető legnagyobb mértékben lefedni az IT biztonság területét, biztosítva egy teljes körű szoftveres és hardveres megoldást a titkosítástól a digitális aláíráson át a tűzfalakig.

Termékeinkkel a terület legnagyobb és legmegbízhatóbb gyártóit képviseljük - esetenként kizárólagosan - Magyarország, Horvátország és Románia területén. Hosszú évek óta jó kapcsolatot ápolunk az Athena, Avira, Barracuda Networks, CenterTools, HID, Omnikey, Precise Biometrics, Sophos, Utimaco Safeware, WatchGuard cégekkel; termékeikhez jól képzett munkatársaink magas színvonalú terméktámogatást is nyújtanak.

Partnereinkkel karöltve technikai kivitelezésben és projekt menedzsmentben is részt veszünk, segítve ezzel a lehető legsikeresebb megvalósítását a kitűzött feladatnak. Meghatározott időközönként tanfolyamok és workshopok keretében biztosítjuk ügyfeleink számára a legújabb technológiák megismerését; hírleveleinkkel is naprakész információt nyújtunk.

SafeSoft Kft.

cím:2040 Budaörs, Baross utca 165/3.
telefon:+36 23 610 160
e-mail:info@safesoft.hu
 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.