Application Control - Alkalmazás Ellenőrzés

Zárja be a hálózatában tátongó rést az alkalmazások feletti rálátással és ellenőrzéssel.

Ma az új internetes és közösségi média alkalmazások a sérülékenységek és támadások általános forrásai. Az IT szakemberek azzal a kihívással néznek szembe, amelyet a webes alkalmazások széles körének ellenőrzése és menedzselése jelent, mindezt a termelékenység akadályozása nélkül. A legtöbb alkalmazásforgalom már web-alapú és a 80-as vagy a 443-as portokon keresztül történik. Ezen kihíváson felül néhány alkalmazás még olyan különböző kikerülő technikákat is használ, mint a titkosítás vagy pedig a nem-sztenderd portok körüli ugrálgatás. A dolgok további bonyolítása végett a weboldal és a webes alkalmazás" közötti különbség legjobb esetben is nagyon minimális. Már nem elégséges egy csak port és protokoll számokkal rendelkező hagyományos tűzfal; a tűzfal adminisztrátorának alkalmazásonként kell finombeállításokat végeznie. A vállalkozásnak kell megértenie és ellenőriznie, hogy munkatársai milyen alkalmazásokat használnak.

Alkalmazás Ellenőrzés - Mélyebb vizsgálati képességeket ad az XTM megoldásokhoz

Az alkalmazás láthatóság és ellenőrzés kritikus a hálózatának és vállalkozásának egészségére nézve. Az Application Control, amely csak az XTM megoldások számára elérhető, lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy kikényszerítsenek elfogadható használatú szabályzatokat felhasználók és csoportok számára kategóriánként, alkalmazásonként és alkalmazás al-funkciónként. 2300-nál is több szignatúra és viselkedési technikát használva az Application Control valósidejű és történeti áttekintést ad a rendszergazdák számára a hálózati alkalmazás használatra. A WatchGuard Application Control által az IT szakemberek számára biztosított ellenőrzés és rálátás elősegíti a szervezetek számára, hogy olyan elfogadható használatú szabályzatokat kényszerítsenek ki, amelyeket az iparági szabályozás, a jogi és politikai törvénykezés, a nagyvállalati célok vagy kultúra előírnak.

Mit jelent mindez az Ön vállalkozására nézve? Védelem - Kisebb Kockázat. Megnövelt termelékenység. Továbbfejlesztett Védelem.

A WatchGuard Application Control lehetővé teszi a szabályzat-alapú monitorozást, nyomkövetést és az 1500-nál is több egyedi web 2.0-ás és üzleti alkalmazás blokkolását. Szerezzen rálátást és ellenőrzést a hálózata felett, telepítse még ma a WatchGuard díjnyertes XTM megoldását.

WatchGuard Application Control

Szerezzen ellenőrzést

  • Kifinomult ellenőrzés a legfontosabb alkalmazások felett, mint amilyen a Facebook és népszerű azonnali üzenetküldő alkalmazások, mint pl. MSN azonnali üzenetek engedélyezése, de az MSN-en keresztüli fájlküldés letiltása.

  • Ellenőrizze és készítsen jelentést 1500-nál is több webes és üzleti alkalmazásról, 2300-nál is több egyedi szignatúra használatával

  • Ellenőrizze és készítsen jelentést az alkalmazások használatáról felhasználónként, kategóriánként és megadott időpontokban.

Szerezzen rálátást

Válassza ki, készítsen jelentést és ellenőrizze az alkalmazások használatát kategóriánként, alkalmazásonként vagy alkalmazás al-funkciónként.

Az Application Control működés közben

Intuitív és hatékony

Gyakorolja a finoman szabályozható ellenőrzést 1500-nál is több alkalmazáson, kategóriánként csoportosítva. Az Application Control segít Önnek a szűkítésben: alkalmazás kategóriától (P2P) alkalmazás névig (Facebook) és egészen le alkalmazás funkcióig (Facebook Chat).

Dinamikus Frissítések

Az új alkalmazások és az új verziók kiadása folyamatosan történik. Az Application Control mindig naprakész a rendszeres alkalmazás szignatúra frissítésekkel.

Szignatúrák...és egyebek

A Sophisticated Behavioral Analysis (Kifinomult Viselkedés Analízis) időntúl működik, függetlenül a végpont címétől vagy az L7 protokolltól, így biztosítja, hogy azon alkalmazások, amelyek bizonyos viselkedésmintákat mutatnak fel, ne tudjanak kikerülni az Application Control tekintete alól - beleértve a titkosított alkalmazásokat, amelyeket kifejezetten úgy terveztek meg, hogy kikerüljék a hagyományos biztonsági megmérettetéseket.

Jelentéskészítés azonnal

Valósidejű jelentéskészítés és monitorozás is a csomag része. Ez azt jelenti, hogy további szoftverek megvásárlása nélkül rendelkezik teljes rálátással a hálózati aktivitásra.

 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.