Az NCP Enterprise Client megfelel a legújabb szabványoknak, magába foglal minden olyan technológiát, mely szükséges ahhoz, hogy maximális biztonságot, univerzalitást és költséghatékonyságot valósítson meg a távoli hozzáférések területén.
Asztali vagy mobile PC munkaállomások azonos résztvevői lehetnek a vállalati hálózatnak, nyilvános hálózaton keresztül. A távmunkával dolgozók az irodában megszokott módon dolgozhatnak. Minden LAN-on elérhető alkalmazás és egyéb forrás, egy az egyben elérhető a távoli számítógépről is.


A szoftver a LAN emuláció elvén működik, azaz úgy jelenik meg a számítógép operációs rendszerében, mint egy LAN adapter (virtual network adapter). Ennek következtében lehetőség van arra, hogy a központi Secure Enterprise Gateway saját IP címet osszon ki a távoli kliensnek. Ez az IP cím lehet állandó, vagy változó is (dinamikus); az igényeknek megfelelően. Ha szükséges a kliens megtarthatja az egyszer kiosztott IP címet, akár manuális csatlakozás esetén is, akár annak ellenére is, hogy a fizikai kapcsolat nem létezik. Ez azt jelenti, hogy a logikai kapcsolat a távoli kliens és a központi források között érintetlen marad. Még a különböző lokális hálózatok beállításai esetén sem jelent gondot a hálózatba való belépés - az IP címek cseréje esetén is csatlakozni tud a vállalat hálózatához. A felhasználó mindig azonos néven azonosítja magát a vállalati hálózatban, attól függetlenül, hogy hol tartózkodik a belépés pillanatában. DDNS (Dynamic Domain Name Service-Protocol ) struktúrához szintén illeszthető.

A csatlakozás a központi szerverhez, és a csatlakozást jelző felület automatikusan elrejthető a háttérben.
Az NCP Secure Enterprise Client univerzálisan implementálható bármely távoli hozzáférést biztosító eszközhöz.
 
  • Független az átviteli közegtől (media type neutral)
  • Támogat minden jelentősebb operációs rendszert
  • Biztonságos és kezelhető, mivel független a Microsoft RAS-tól
  • Kommunikáció az IPSec gateway-ekkel, akár más gyártók termékeivel is (kompatibilitás)
  • Installáció egyedüli PC-kre, vagy LAN-ba kapcsolt PC-kre (még akkor is ha IP router-ek mögött helyezkednek el IP-NAT-olással)
  • Támogat minden biztonsági szabványt (átviteli- és belépési biztonság)
  • A NCP Secure Enterprise Server megvalósítja, a távoli belépéshez szükséges csatlakozás másik végpontját.

A termék különböző változatai:
  • NCP Secure Enterprise VPN Client és
  • NCP Secure Enterprise VPN/PKI Client.
Minden terméknek része egy tűzfal!(Personal Firewall)

Az NCP Secure Communications megoldásai - a személyi tűzfalnak köszönhetően- garantálják, hogy a távmunka-állomásokat nem érheti támadás sem internetről, sem a LAN hálózat felöl (pl. hotspot-ok).

NCP Secure Enterprise Management a funkciók széles skálája mellett, garantálja a hálózati adminisztráció maximális átláthatóságát, és a költségek minimalizálását.
 
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.