Sorry, this page is not available in the selected language. Read it in Hungarian below.


SafeGuard Enterprise Management Center

IT védelemhez központosított menedzsment szükséges.Az informatikai védelem hatásfoka csak akkor lehet igazán hatékony, ha a biztonsági irányelveket következetesen megvalósítják és betartják. Adminisztrátoroknak sokszor szembe kell nézniük azzal a problémával, hogy a biztonsági előírások állandóan változnak. A szabályokat ehhez mérten a folyamatosan változó követelményekhez kell igazítani.

Az eszközök és platformok száma és variációja is folyamatosan növekszik, melyeket állandóan kontrolálni kell. A felhasználóknak is egyre több szabadságra van szükségük, hogy lépést tudjanak tartani a konkurenciával.

A SafeGuard Management Center teljes felügyeletet biztosít a felhasználók és a csatlakoztatott eszközök felett. Ez a központi menedzsment felület a modulokból felépülő SafeGuard Enterprisenak a szerves része. A SafeGuard Device Encryptionel együttműködve nyújt kiemelkedő biztonságot és teljesítményt.

A SafeGuard Management Centerrel az egész vállalaton belül kikényszerítheti a biztonsági:

  • Szerepkör alapú menedzsment lehetővé teszi a biztonsági szabályok létrehozását nagy számú felhasználói csoportra, szervezeti egységre és hardver eszközre.
  • Könnyen és kényelmesen meghatározhatja kioszthatja a felhasználókra és eszközökre vonatkozó biztonsági szabályokat. Egyszerűen tudja továbbra is használni a készülékeket melyeket az Active Directoryban beállított.
  • A riport és audit funkció gondoskodik az összes eszköz állandó felügyeletéről - még heterogén rendszerek esetén is garantálva az érvényen lévő szabályokat.

 
KARRIER
Új csapattagot keresünk presales és rendszermérnöki feladatok ellátására.

Jelentkezés: allas kukac safesoft.hu
Gemalto kártyaolvasó, kártya és token AKCIÓ

Egyedi árakért regisztráljon most!

» Regisztráció emailben
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.