SafeGuard Enterprise Management Center

IT védelemhez központosított menedzsment szükséges.Az informatikai védelem hatásfoka csak akkor lehet igazán hatékony, ha a biztonsági irányelveket következetesen megvalósítják és betartják. Adminisztrátoroknak sokszor szembe kell nézniük azzal a problémával, hogy a biztonsági előírások állandóan változnak. A szabályokat ehhez mérten a folyamatosan változó követelményekhez kell igazítani.

Az eszközök és platformok száma és variációja is folyamatosan növekszik, melyeket állandóan kontrolálni kell. A felhasználóknak is egyre több szabadságra van szükségük, hogy lépést tudjanak tartani a konkurenciával.

A SafeGuard Management Center teljes felügyeletet biztosít a felhasználók és a csatlakoztatott eszközök felett. Ez a központi menedzsment felület a modulokból felépülő SafeGuard Enterprisenak a szerves része. A SafeGuard Device Encryptionel együttműködve nyújt kiemelkedő biztonságot és teljesítményt.

A SafeGuard Management Centerrel az egész vállalaton belül kikényszerítheti a biztonsági:

  • Szerepkör alapú menedzsment lehetővé teszi a biztonsági szabályok létrehozását nagy számú felhasználói csoportra, szervezeti egységre és hardver eszközre.
  • Könnyen és kényelmesen meghatározhatja kioszthatja a felhasználókra és eszközökre vonatkozó biztonsági szabályokat. Egyszerűen tudja továbbra is használni a készülékeket melyeket az Active Directoryban beállított.
  • A riport és audit funkció gondoskodik az összes eszköz állandó felügyeletéről - még heterogén rendszerek esetén is garantálva az érvényen lévő szabályokat.

 
KARRIER
Új csapattagot keresünk presales és rendszermérnöki feladatok ellátására.

Jelentkezés: allas kukac safesoft.hu
Gemalto kártyaolvasó, kártya és token AKCIÓ

Egyedi árakért regisztráljon most!

» Regisztráció emailben
 
Copyright © 2004-2020 SafeSoft Kft. All Rights Reserved.